BiZAR (4+)

zaterdag 21 apr. 2018

BiZAR (4+)

De Kolonie MT / coproductie Theatre Des 4 Mains - België

Language No Problem

16:00 - 17:00

De Krakeling

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt uitvoeren. Hij opent kasten, sleutelt aan stopcontacten en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd, soms verstoord en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert. Oma en de klusjesman spreken niet dezelfde taal, daarom verzinnen ze een bizarre taal die niet te verstaan is maar die toch iedereen begrijpt.

BiZAR is een speelse en muzikale voorstelling vol met auditieve en visuele verrassingen voor kleuters. Een absurde en woordeloze choreografie waarin herkenbaarheid en Belgisch objectensurrealisme samen een walsje dansen.

De muziekscore en het maffe klankenarsenaal zijn van de hand van Bo Spaenc (DE KOLONIEMT) en de regie is van Marie-Odile Dupuis (Théâtre des 4 Mains). De vormgeving van BiZAR, een inventieve huiskamer met herkenbare en ongewone recyclagevoorwerpen, ontspringt aan het wonderlijke brein van theatermaker-bricoleur Pat Van Hemelrijck (Alibicollectief, Radeis).

Compleet geschift en maf en oh zo leuk” – Tuur Devens, Theaterkrant.nl

 

Spel en manipulatie objecten: Kristin Arras/Peggy De Landtsheer en Marc Weiss/Jérôme Poncin
Vormgeving: Pat Van Hemelrijck
Kostuums en vormgeving: Marie Kersten
Spelcoaching en regie: Marie-Odile Dupuis
Compositie en muziektheatrale coaching: Bo Spaenc
Techniek: Dries Bellinkx/Loïc Scuttenaire/Gaspar Schelck

 

€12,00 / €13,00 / €15,00

Koop Ticket