Voor het Blok

woensdag 18 apr. 2018

Voor het Blok

Suze van Miltenburg / Pop Arts Festival - NL

Gratis toegang (incl. drankje)

18:30 - 19:00

Theater Bellevue (foyer)

Het project waarmee Suze van Miltenburg inzoomt op een essentieel moment in het objecttheater: Het moment van tot leven komen.

Tijdens het Pop Arts festival organiseert Suze van Miltenburg een reeks ontmoetingen waarin ze op onconventionele wijze met diverse kunstenaars in gesprek gaat over de bezieling van een object. Hierbij nodigt ze het publiek uit onderdeel te zijn van dit moment.

In Voor het Blok staat een zwart blok centraal. Iedere avond een nieuwe gast die Suze uitgenodigd plaats te nemen voor het blok. Het eerste deel van de avond draait om observatie: we zoomen in op het blok en gaan in gesprek over het moment dat wij allen als magisch beschouwen. In het tweede deel verschuift de focus naar manipulatie en is het blok in handen van de desbetreffende kunstenaar. Iedere avond eindigt met een nieuwe poging het blok tot leven te brengen.

Voor het Blok
 vindt plaats in de ingang van de Palonizaal, is gratis toegankelijk & inclusief een welkomstdrankje. De sessies vinden plaatst voorafgaand aan- en tussen de voorstellingen door en zijn bij te wonen door toeschouwers die een kaartje hebben voor een van de voorstellingen.

Gratis entree (inclusief drankje)

 

Koop Ticket