PAKMAN (5+)

zaterdag 22 apr. 2017

PAKMAN (5+)

Post uit Hessdalen - BE

Language no problem

13:45 - 14:05

De Krakeling

PAKMAN leeft sneller dan een muis kan klikken. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, 450 keer per dag, 159.750 pakjes per jaar in ruil voor 10 vakantiedagen. PAKMAN doorkruist het land om altijd precies op tijd pakjes af te leveren. In de laadbak van zijn kleine vrachtwagen wordt het publiek uitgenodigd voor een intense performance over een even eenzame als onzichtbare bewoner van onze virtuele economie.

PAKMAN is een ontmoeting tussen de ritmes van jongleur Stijn Grupping en drummer Frederik Meulyzer. Samen onderzoeken zij het ritme waaraan ‘deze’ tijd onderhevig is. Hoe verhoudt de opgelegde snelheid van PAKMAN zich tot zijn natuurlijke ritmes als hartslag en ademhaling? Stijn en Frederik laten de ritmes en routines van hun botsballen en drums in dialoog treden. Samen maken ze live muziek, waarbij ze elkaar – elk met hun eigen instrument – versterken, tegenwerken, aanvullen en uitdagen.

PAKMAN speelt in een vrachtwagen voor de deur van De Krakeling. Vijfentwintig toeschouwers nemen mee plaats in de laadbak.

 

€5,00

 

Combi-deal ‘A Mano’
Combineer je bezoek aan de trailer met de voorstelling ‘A Mano’ in De Krakeling. Op vertoon van je ‘PAKMAN’ kaartje kun je dit tedere verhaal verteld met klei bezoeken met €2,50 korting. 

Koop Ticket